Меню
Your Cart

BMW 5, 6 and 7-Series

Карбонови елементи за автомобили BMW 5-Series, 6-Series и 7-Series изработени изцяло от карбонови нишки по метода Dry Carbon.

Model: Carbonado - 210R
Нашите карбонови капаци са един малък детайл за цялостния, завършен вид на вашето BMW 5 series G30. Те ще придадат агресивен вид на вашия автомобил без да отнемат от изискания дизайн на модела. Карбоновите нишки са най-добрият заместител на обикновените черни детайли! Карбонови капаци за огледала..
780лв
без ДДС:780лв
Model: Carbonado - 212
BMW 5 series е новото поколение спортна лимузина на марката. Моделът е с футуристичен и агресивен дизайн, а когато говорим за М версията,там нещата отиват в друго измерение. Нашият спойлер в комбинация с карбоновите ни капаци за огледала правят автомобила още по-забележителен. Карбонов спойлер ..
530лв
без ДДС:530лв
Model: Carbonado - 107
BMW 6-series е луксозния атлет на марката. Нашият спойлер ще подчертае красивите форми на автомобила и ще придаде още внушителност за един наистина добър и завършен вид.Карбонов спойлер за BMW 6-та серия F12 и F13. Спойлерът е изработен съобразно най-високите стандарти за качество.Спойлерът е подход..
510лв
без ДДС:510лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Бисквитки
Тoзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa предоставянето на най-добра услуга за нашите посетители. Продължавайки да ползвате услугите му, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.