Меню
Your Cart

Кои сме ние

Ние сме Carbonado България

и автомобилите са нашата страст! Продуктите, които предлагаме са вдъхновени от лекотата и здравината, които са ключова част от автомобилните спортове в 21 век.

Въглеродните нишки са и последен писък на модата в тази индустрия и все повече производители интегрират този материал по всевъзможни начини.

Продуктите, които предлага Carbonado са с най-високо качество и са произведени по метода DRY CARBONТози метод е по-скъп за изработка, но е 

по-здрав, по-лек и с по-добри естетически характеристики.

Специфичността на този метод за изработка идва от това че по време на производството сухите въглеродни влакна имат предварително импрегнирана смола, т.е. смолата буквално е вградена във влакното.

Тъй като не се прилага директно смола, влакното е сухо. Плата от въглеродни нишки се поставя в автоклав (машина за високо налягане), за да се втвърди при високо налягане и топлина което отстранява замърсяванията и укрепва материала.

Бисквитки
Тoзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa предоставянето на най-добра услуга за нашите посетители. Продължавайки да ползвате услугите му, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.