Меню
Your Cart

Mercedes

Карбонови елементи за автомобили Mercedes Изработени изцяло от карбонови нишки по метода Dry Carbon.

Carbon fiber front lip spoiler Mercedes C-class W205 Carbon fiber front lip spoiler Mercedes C-class W205
ПО ЗАПИТВАНЕ
Model: Carbonado - 029
C-class e безспорният бестселър на марката. Модернизираната визия на C-class с индекс W205 от стандартен и ежедневен автомобил може лесно да претърпи сериозен рестайлинг и да се превърне  агресивен атлет на пътя. Нашият карбонов преден лип ще даде точно това, от което Вашето W205 има нужда.&nbs..
1,050лв
без ДДС:1,050лв
Model: Carbonado - 111R
Карбонови капаци за огледала за Mercedes C-class/E-class/S-class/GLC. Огледалата са изработени изцяло от карбонови нишки по метода Dry Carbon, който е по-труден и скъп за изработка, но по-здрав и с по-добри естетически характеристики. Изработени по този метод частите стават с около 70..
830лв
без ДДС:830лв
Model: Carbonado - 111R
Нашите карбонови капаци за огледала за C-class са изтънчено допълнение за вашият автомобил. Ако вече сте си закупили карбонов спойлер от нас това един перфектен начин да завършите започнатото. Красотата е в детайлите!Карбонови капаци за огледала за Mercedes C-class/E-class/S-class/GLC със жълта лент..
840лв
без ДДС:840лв
Model: Carbonado - 186R
Карбонови капаци за огледала за Mercedes G class, GL, GLE, M class. Огледалата са изработени изцяло от карбонови нишки по метода Dry Carbon, който е по-труден и скъп за изработка, но по-здрав и с по-добри естетически характеристики. Изработени по този метод частите стават с около 70% ..
890лв
без ДДС:890лв
Model: Carbonado - 009G
Карбонови капаци за огледала за Mercedes A-class/C-class/ E-class/ CLS-class/ GLK-class. Огледалата са изработени изцяло от карбонови нишки по метода Dry Carbon, който е по-труден и скъп за изработка. По този метод частите стават с около 70% по-леки от тези изработени по стандартният.Капаците с..
640лв
без ДДС:640лв
Model: Carbonado - 207
Карбонов спойлер за Mercedes C-class coupe W205. Спойлерът е изработен съобразно най-високите стандарти за качество.Спойлерът е подходящ за автомобили Мерцедес:C-Class Coupe W205..
450лв
без ДДС:450лв
Model: Carbonado - 085G
C-class e безспорният бестселър на марката. Модернизираната визия на C-class с индекс W205 от стандартен и ежедневен автомобил може лесно да претърпи сериозен рестайлинг и да се превърне  агресивен атлет на пътя. Нашият карбонов спойлер ще даде точно това, от което Вашето W205 има нужда. К..
450лв
без ДДС:450лв
Model: Carbonado - 242
Карбонов спойлер за Mercedes GLC coupe. Спойлерът е изработен съобразно най-високите стандарти за качество.Спойлерът е подходящ за автомобили Mercedes:GLC Coupe..
450лв
без ДДС:450лв
Model: Carbonado - 008
Карбонов спойлер за Mercedes S-class W221. Спойлерът е изработен съобразно най-високите стандарти за качество.Спойлерът е подходящ за автомобили Мерцедес:S-Class W221..
490лв
без ДДС:490лв
Model: Carbonado - 086
Луксозната лимузина S-class W222 е върховия модел, който съчетава уникален дизайн и най-новите технологии в автомобилната индустрия. Един изтънчен елемент би придал емоция на автомобила и този елемент е нашият карбонов спойлер!Карбонов спойлер за Mercedes S-class W222. Спойлерът е изработен съобразн..
580лв
без ДДС:580лв
Model: Carbonado - 0045
Carbonado предалага едно различно усещане на клиентите си и това е да бъдат уникални! Този карбонов детайл ще направи интериора на Вашият автомобил от марката Mercedes запомнящ се и със сигурност ще е тема на разговор всеки път когато някой се качи в автомобила Ви. Карбонови елементи за волан M..
699лв
без ДДС:699лв
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
Бисквитки
Тoзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa предоставянето на най-добра услуга за нашите посетители. Продължавайки да ползвате услугите му, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.